Line Design hissikonsultointi

Hissikonsultointia kiinteistöalan ammattilaisille

Olemme puolueeton ja riippumaton kiinteistöammattilaisen hissiasiantuntija, luotettava ja palveleva hissikonsultti. Monipuolinen ja kansainvälinen osaamisemme varmistaa parhaan ja asiantuntevimman palvelun teille. Asiakaskohtainen palvelu, nopeat toimeksiannot ja joustava työskentely mahdollistavat kustannustehokkaan sekä laadukkaan lopputuloksen.

Alan kokemus ja vakiintunut asema laadukkaana toimijana on mahdollistanut pitkänkestoiset asiakassuhteet kiinteistöalan avaintoimijoiden kanssa. Kiinteistöalan sijoittajat, kehittäjät sekä ylläpitäjät ovat vakiintuneet asiakkaaksemme. Kohteitamme ovat muun muassa kauppakeskukset, hotellit, liikerakennukset, teollisuus- ja logistiikkakiinteistöt sekä asuintalot.

Line Design konsultointi Oy:llä on hissialan laajimmat H1A urakointiluvat ja pätevyydet. joka oikeuttaa kaikkiin alan tehtäviin ja urakointiin. Lisäksi olemme pätevöityneet toimimaan projektin johtajina, tilaajan turvallisuuskoordinaattoreina ja hissiasennuksen valvojina. Olemme myös osa järjestäytynyttä Suomen Hissiyhdistystä ja teemme yhteistyötä suurimpien tarkastuslaitosten kanssa.

Toimeksiannoissamme olemme sitoutuneet noudattamaan konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja KSE 2013. Kuulumme myös Luotettava Kumppani ohjelmaan ja  olemme Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys.

Hoidamme hissiasiat puolestanne.

Line Design hissikonsultointi – ammattilaisen hissiasiantuntija.