Line Design konsultointi

Hissikonsultointia kiinteistöalan ammattilaisille

Olemme puolueeton ja riippumaton kiinteistöammattilaisen hissiasiantuntija, ketterä ja palveleva hissikonsultti. Monipuolinen ja kansainvälinen osaamisemme varmistaa parhaan ja asiantuntevimman palvelun teille. Asiakaskohtainen palvelu, nopeat toimeksiannot ja joustavat työskentely mahdollistavat kustannustehokkaan sekä laadukkaan lopputuloksen.

Alan kokemus ja vakiintunut aseman laadukkaana toimijana on mahdollistanut pitkänkestoiset asiakassuhteet kiinteistöalan avaintoimijoiden kanssa. Kiinteistöalan sijoittajat, kehittäjät sekä ylläpitäjät ovat vakiintuneet asiakkaaksemme. Kohteina ovat olleet muun muassa kauppakeskukset, hotellit, liikerakennukset, teollisuus- ja logistiikkakiinteistöt sekä asuintalot.

Line Design konsultointi Oy:llä on hissialan laajimmat H1A urakointiluvat ja pätevyydet. joka oikeuttaa kaikkiin alan tehtäviin ja urakointiin. Lisäksi olemme pätevöityneet toimimaan projektin johtajina, turvallisuuskoordinaattoreina ja hissiasennuksen valvojina. Alaa valvoo TUKES. Olemme myös osa järjestäytynyttä Suomen Hissiyhdistystä ja teemme yhteistyötä suurimpien tarkastuslaitosten kanssa.

Toimeksiannoissamme olemme sitoutuneet noudattamaan konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja KSE 2013. Kuulumme myös Luotettava Kumppani ohjelmaan ja  olemme Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys.

Hoidamme hissiasiat puolestanne.

Line Design hissikonsultointi – ammattilaisen hissiasiantuntija.